picture

Potansiyometrik Lineer Cetveller TRS Serisi

Alman Novotechnik Firmasının TS Serisi Potansiyometrik Lineer Cetvelleri, potansiyometrik ( reziftif ) prensible lineer olarak çalışır.İki taraftan yataklanmış, potansiyometrik prensible çalışan bu lineer cetveller TS Modelinin geri itme yaylı olan tipidir. TRS modellerinin içinde mili dışarı iten geri itme yayı vardır ve soketlidir. Taster gibi çalışırlar, yani ölçülecek malzemeye bağlanarak değilde dokunarak temas halindeyken değişiklikleri ölçerler.

Özellikle kalınlık ölçmek için veya parçaların tolerans ölçümlerinde, parçaların ölçülerinin belirlenmesinde veya sürekli hareket eden malzemelerde kalınlık, eğrilik ve tansiyon kontrolü gibi alanlarda kullanılır.

Bunların 25 mm'den 100 mm'ye kadar değişik ölçüleri mevcuttur.

Linearitesi %0,075 ile çok hassas olan bu mesafe ölçme sensörleri 100 milyondan daha fazla işlem imkanı ile uzun ömürlüdür, darbe ve vibrasyona karşı dayanıklıdır.

Strok değeri
25 mm - 100 mm arası
Çözünürlük
Sonsuz
Tekrarlanabilirlik
< 0,01%
Linearite ( Bağımsız Doğrusallık )
% 0,075 - % 0,25
Direnç değerleri
1,5 Kohm
İzolasyon direnci
≥10 Mohm
Maksimum akım
10 mA
Kullanılan Soketler EEM 3370, EEM 3371, EEM 3372
Maksimum gerilim
42 V
Sabitleme/Bağlantı
Bağlantı klemensleri ile kolay montaj
Gövde
Alüminyum,çift taraftan yataklı
Koruma Sınıfı
IP 40
Çalışma Ortam Sıcaklığı
- 30° C / + 100° C
Mekanik ömür
100 milyon hareket
Hız 11m/s
Kullanılan ilave malzemeler
Z50
picture